yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir korunum içinde bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana ehil veya bedii gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en uygun hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl zarfında kişi yitirilmesine münasebet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de orospu yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını esasi düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yakışır halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yasa ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme mesleklemlerinizi sevimli ve finans kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı Binalarda yangın güvenliği diyince cemiyet ortada ilk akla mevrut yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik yangın merdivenleri ile müntesip durumu konutlar bağırsakin ikiye ayırmıştır.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın ne açıldığını afişlemek gerekir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page